Werken bij

Brown Creative Board Professional Portfolio Presentation

Kraanmachinist 24t

Op zoek naar een afwisselende baan met werk op diverse projecten? Dan is de functie Kraanmachinist voor onze 24t rupskraan iets voor jou!

Diamant boorder zager

Diamant boorder / zager

Werk je graag in de buitenlucht en beschik je over twee rechterhanden? Dan is de functie van diamant boorder/ zager wellicht iets voor jou!

Voorman sloop

Voorman Sloop

In deze functie zie je er gedurende het totale project op toe dat de werkwijzen volgens de wettelijke veiligheidsvoorschriften worden uitgevoerd.

deskundig asbest verwijderaar

Deskundig Asbest Verwijderaar

Als Deskundig Asbest Verwijderaar volg je de instructies op van de Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA). Je houdt je hierbij aan de besproken werkzaamheden.

Uitvoerder - Werkvoorbereider sloop

Uitvoerder / Werkvoorbereider

Als uitvoerder/ werkvoorbereider renovatie, sloop en asbest is het jouw taak om collega’s en onderaannemers aan te sturen. Jij leidt het project in goede banen!

DTA

Deskundig asbest toezichthouder (DTA)

In de functie Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA) ben je verantwoordelijk voor het veilig werken van alle voorkomende asbestsaneringswerkzaamheden.

KJELD_activiteiten

Calculator / Werkvoorbereider Sloop

Werk je nauwkeurig, zie je nooit iets over het hoofd en heb je enige ervaring op het gebied van sloopwerkzaamheden? Dan klink jij als de geschikte kandidaat voor onze vacature Calculator / Werkvoorbereider Sloop!

Handsloper

Handsloper

Beschik je over een goede conditie en houd je van het grove werk? Dan is de functie van handsloper wellicht iets voor jou!

Stageplaats

Leerling / Stagiair

Wij zijn bij KJELD Sloop & Asbest altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats (MBO- of HBO-niveau)? Neem dan zeker contact op met KJELD Sloop & Asbest!