Werken bij

Voorman sloop

Voorman Sloop

In deze afwisselende functie zie je er gedurende de totale uitvoering van het project op toe dat het werk op een veilige en efficiënte manier wordt uitgevoerd.

Diamant boorder zager

Diamant boorder / zager

Werk je graag in de buitenlucht en beschik je over twee rechterhanden? Dan is de functie van diamant boorder/ zager wellicht iets voor jou!

Handsloper

Handsloper

Beschik je over een goede conditie en houd je van het grove werk? Dan is de functie van handsloper wellicht iets voor jou!

deskundig asbest verwijderaar

Deskundig Asbest Verwijderaar

Als Deskundig Asbest Verwijderaar volg je de instructies op van de Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA). Je houdt je hierbij aan de besproken werkzaamheden.

Uitvoerder - Werkvoorbereider sloop

Uitvoerder / Werkvoorbereider

Als uitvoerder/ werkvoorbereider renovatie, sloop en asbest is het jouw taak om collega’s en onderaannemers aan te sturen. Jij leidt het project in goede banen!

DTA

Deskundig asbest toezichthouder (DTA)

In de functie Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA) ben je verantwoordelijk voor het veilig werken van alle voorkomende asbestsaneringswerkzaamheden.

KJELD_activiteiten

Calculator / Werkvoorbereider Sloop

Werk je nauwkeurig, zie je nooit iets over het hoofd en heb je enige ervaring op het gebied van sloopwerkzaamheden? Dan klink jij als de geschikte kandidaat voor onze vacature Calculator / Werkvoorbereider Sloop!

kjeld kraan

Leerling kraanmachinist/trekker chauffeur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling kraanmachinist en/of trekker chauffeur. Heb jij altijd al de wens gehad om een kraan te besturen, maar geen ervaring of certificaten? Dan zoeken wij jou!

Stageplaats

Leerling / Stagiair

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats (MBO- of HBO-niveau)? Wij zijn bij KJELD Sloop & Asbest altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires.

weld-kjeld

Hoofd administratie

Stap in als Hoofd Administratie en speel een cruciale rol in het financiële hart van Kjeld B.V. Sloopwerken en Weld Infra & Milieu (70 personeelsleden). Je bent verantwoordelijk voor het stroomlijnen van onze financiële processen, het aansturen van een team en het bieden van strategisch inzicht dat onze groei ondersteunt.

ca5cfc75-6bdb-4f53-b522-8ecf9e1f459e

Kraanmachinist sloop 35t met OilQuick

Wij zijn op zoek naar een ervaren kraanmachinist voor onze 35 tons rupskraan Liebher 930 met OilQuick. Begeleid jij graag je eigen werken, ben je zuinig op jouw machine en op zoek naar een afwisselende baan? Dan is deze vacature echt iets voor jou!