SLOOPWERK

KJELD is een erkend sloopbedrijf en beschikt over de benodigde SVMS-007* certificering. Door onze jarenlange ervaring met sloopwerken zijn wij in staat om de meest complexe constructies te slopen. Wij beschikken over geavanceerde gereedschappen en hebben een grote verscheidenheid aan materiaal. Hierdoor kunnen wij werkelijk elk sloopwerk aan. KJELD is breed inzetbaar op het gebied van sloopactiviteiten.

Opdrachtgevers en werkveld
Onze kennis en ervaring hebben in het verleden geleid tot mooie resultaten voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en bestaan onder ander uit:

  • Overheden
  • Woningcoöperaties
  • Bouwbedrijven en aannemers
  • Bedrijven die niet primair op de bouw zijn gericht
  • Particulieren
Naast een brede groep opdrachtgevers heeft KJELD ook een breed werkveld, zoals woningbouw, projectontwikkeling, infrastructuur, industrie en renovatie.

Circulair slopen

KJELD heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van uiteenlopende sloopwerkzaamheden. Door de jaren heen hebben wij onze aanpak continue verbetert en aangepast aan de veranderende vraag. Zo ook op het gebied van de circulaire economie, wat een steeds belangrijker aspect is binnen onze branche.

Slopen zien we dan ook niet als het afvoeren van afval, maar als het verzamelen van herbruikbare grondstoffen en materialen. We slopen, ontmantelen, demonteren en remonteren op een dusdanige wijze dat we het merendeel kunnen hergebruiken. Deuren, kozijnen, dakpannen, spanten, systeemplafonds en betonpuin, we passen het allemaal opnieuw toe in andere projecten. Waarna de grondstoffen en materialen een mooi duurzaam tweede leven krijgen.

Slopen, dat doen we gewoon circulair! Hierbij wordt maar liefst 98% door ons hergebruikt of gerecycled. Circulair slopen reduceert de uitstoot van CO2 en vermindert het gebruik van nieuwe grondstoffen. Dit is van essentieel belang binnen de circulaire economie. En op deze wijze leveren we een belangrijke bijdrage aan een duurzame economie voor de toekomst.

KJELD is een betrouwbare partner met de juiste kennis en ervaring op het gebied van circulair slopen.
Benieuwd wat wij voor uw bedrijf of project kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op.

Activiteiten

Wat wij doen en waar wij goed in zijn!

TOTAALSLOOP

Alles tegen de vlakte, zo kan totaalsloop het beste worden omschreven. Het gebouw of object wordt in zijn totaliteit gesloopt. KJELD is in het bezit van grote kranen (tot 34 ton) die een grote totaalsloop mogelijk maken.

RESTWAARDE BEMIDDELING

Indien wenselijk kan herbruikbaar materiaal na afloop van de sloopwerkzaamheden worden verkocht. De uiteindelijke opbrengst hiervan kunnen wij al in de offerteprijs doorberekenen. Bovendien hebben wij de afgelopen jaren de nodige connecties in de markt opgebouwd, zodat een goede prijs voor het restmateriaal kan worden verkregen.

RENOVATIESLOOP

Gebouwen krijgen steeds vaker een tweede leven. Een sloop blijft dan uit en in plaats hiervan vindt een verbouwing plaats. Veelal wordt bij de verbouwing nog steeds een gedeelte gesloopt, de zogenoemde renovatiesloop. KJELD kan in geval van een renovatie het gebouw van binnen en buiten strippen. Ook komt het regelmatig voor dat bij de sloop asbest vrijkomt. KJELD kan de vrijgekomen asbest vakkundig verwijderen en afvoeren door middel van asbestsanering. In een dergelijke situatie heeft u slechts met één partij te maken en dit kan u een flinke kostenbesparing opleveren.

WERKWIJZE

Sloopwerkzaamheden uit laten voeren door een gecertificeerd bedrijf brengt vele voordelen met zich mee. Zo voeren wij voor aanvang van de werkzaamheden altijd een uitvoerige inspectie van het sloopobject uit en maken wij een inventarisatie van de aanwezige stoffen. Het slopen verloopt verder volgens het sloopplan. Dit sloopplan waarborgt een zorgvuldige voorbereiding en uitvoering. Gedurende de uitvoering wordt een stoffenverantwoording bijgehouden en wordt ervoor gezorgd

Onze andere activiteiten

ASBESTSANERING

Het verwijderen van asbest vraagt om de nodige kennis en expertise. KJELD is de specialist in asbestsanering. Wij beschikken over professionele medewerkers & middelen, waarbij de veiligheid van mens en milieu altijd voorop staat.

BOOR- & ZAAGWERK

Wij zijn gespecialiseerd in boor, zaag- en freeswerkzaamheden met diamant. Neem gerust contact met ons op om specifieke vragen en situaties te bespreken. Wij denken graag mee over mogelijke oplossingen!

GRONDWERK

Bij KJELD kun je terecht voor elk type verharding, van asfalt tot straatwerk. Maar ook voor de realisatie van tijdelijke wegen, zoals rijplaten bij werkzaamheden of op een bouwplaats, ben je bij ons aan het juiste adres.

VERHUUR

Mankracht te kort? Of zijn werkzaamheden op urenbasis gewenst? KJELD Sloop & Asbest heeft de juiste mensen, materieel en materiaal!
Bekijk ons uitgebreide verhuurarsenaal.

KJELD SLOOP & ASBEST, DE SPECIALIST IN ASBESTSANERING, SLOOP- EN GRONDWERK.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag meteen vrijblijvend een offerte op!