Grondwerk

Van klein tot grootschalig grondwerk bent u bij KJELD aan het juiste adres. Of het nu gaat om de realisatie van een kelder of het aanbrengen van een voorbelasting voor een weguitbreiding, KJELD voert het uit. Bij de uitvoering van de grondwerkzaamheden werken we vanzelfsprekend volgens de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast houden we rekening met de bodemgesteldheid.

Nederland en met name het overgrote deel van de Randstad ligt onder zeeniveau. Er wordt dan ook constant aan alle kanten gestreden tegen het water. Gevolg hiervan is dat bij grondwerken in het grondwater dient te worden gewerkt. Alvorens een dergelijk grondwerk kan worden gestart, dient een gedegen plan te worden opgesteld. En er zijn specialisten op de werkvloer nodig. KJELD adviseert u graag en beschikt over de juiste mensen.

Mocht onverhoopt bodemverontreiniging worden geconstateerd, dan weten we daar ook raad mee. KJELD heeft ruime kennis en ervaring op dit gebied en we kunnen u van het juiste advies voorzien. Ook kunt u bij ons terecht voor partijbemiddeling. Wanneer op een bepaalde locatie grond over of juist gewenst is, bemiddelen we in de afzetting of toelevering van de grond.

Onze andere activiteiten

Wat wij doen en waar wij goed in zijn!

ASBESTSANERING

Het verwijderen van asbest vraagt om de nodige kennis en expertise. KJELD is de specialist in asbestsanering. Wij beschikken over professionele medewerkers & middelen, waarbij de veiligheid van mens en milieu altijd voorop staat.

SLOOPWERK

KJELD is een erkend sloopbedrijf en is gespecialiseerd in de volgende sloopwerkzaamheden: totaalsloop, renovatiesloop, duurzaam slopen, handmatig en machinaal sloopwerk. De hoogste kwaliteit tegen een goede prijs en persoonlijk contact.

BOOR- & ZAAGWERK

Wij zijn gespecialiseerd in boor, zaag- en freeswerkzaamheden met diamant. Neem gerust contact met ons op om specifieke vragen en situaties te bespreken. Wij denken graag mee over mogelijke oplossingen!

VERHUUR

Mankracht te kort? Of zijn werkzaamheden op urenbasis gewenst? KJELD Sloop & Asbest heeft de juiste mensen, materieel en materiaal!
Bekijk ons uitgebreide verhuurarsenaal.

KJELD SLOOP & ASBEST, DE SPECIALIST IN ASBESTSANERING, SLOOP- EN GRONDWERK.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag meteen vrijblijvend een offerte op!