OVER ONS

KJELD SLOOP & ASBEST,
WIJ WETEN VAN AANPAKKEN

Hard werken, met oog voor mens en milieu. Dat is waar KJELD voor staat!

Slopen en saneren, daar is KJELD expert in. Ons gedreven en enthousiaste team beschikt over ruime ervaring en samen laten wij al 20 jaar onze kennis en kunde terugzien in uiteenlopende projecten. Of het nu gaat om kleine sloopwerkzaamheden of een uitgebreide sanering van asbest, wij gaan graag aan de slag!

De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, waarbinnen snel kan worden geschakeld. Flexibiliteit en een persoonlijke aanpak, daar kunnen onze opdrachtgevers op rekenen.

Jarenlange ervaring en een no-nonsense ondernemersmentaliteit maken KJELD wie wij vandaag de dag zijn. Een specialist in slopen en saneren! Wij gaan geen klus uit de weg, maar gaan samen met onze opdrachtgevers graag de uitdaging aan.

Meedenken en aanpakken, met vakkundige mensen en gedegen eigen materiaal.

KJELD Sloop & Asbest, dé specialist in asbestsanering, sloop- en grondwerk!

Activiteiten Een breed scala aan activiteiten, dat maakt elke dag anders!

Asbestsanering
Sloopwerk
Boor- & Zaagwerk
Grondwerk
Verhuur

Circulair slopen

KJELD heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van uiteenlopende sloopwerkzaamheden. Door de jaren heen hebben wij onze aanpak continue verbetert en aangepast aan de veranderende vraag. Zo ook op het gebied van de circulaire economie, wat een steeds belangrijker aspect is binnen onze branche.

Slopen zien we dan ook niet als het afvoeren van afval, maar als het verzamelen van herbruikbare grondstoffen en materialen. We slopen, ontmantelen, demonteren en remonteren op een dusdanige wijze dat we het merendeel kunnen hergebruiken. Deuren, kozijnen, dakpannen, spanten, systeemplafonds en betonpuin, we passen het allemaal opnieuw toe in andere projecten. Waarna de grondstoffen en materialen een mooi duurzaam tweede leven krijgen.

Slopen, dat doen we gewoon circulair! Hierbij wordt maar liefst 98% door ons hergebruikt of gerecycled. Circulair slopen reduceert de uitstoot van CO2 en vermindert het gebruik van nieuwe grondstoffen. Dit is van essentieel belang binnen de circulaire economie. En op deze wijze leveren we een belangrijke bijdrage aan een duurzame economie voor de toekomst.

KJELD is een betrouwbare partner met de juiste kennis en ervaring op het gebied van circulair slopen.
Benieuwd wat wij voor uw bedrijf of project kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op.

Zusteronderneming WELD Infra & Milieu wint FD Gazellen Award 2019

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. WELD Infra & Milieu mag voor het 2e jaar op rij een van de felbegeerde awards in ontvangst nemen. Daar zijn we best trots op!

Ook in 2018 viel WELD Infra & Milieu in de prijzen. In de categorie middelgrote ondernemingen hadden we in de lijst van 92 namen een top 10 positie bemachtigd. Een mooie prestatie!

Sinds onze oprichting in de zomer van 2014 is WELD Infra & Milieu flink gegroeid. Qua mensen, materiaal en materieel, maar ook in de verscheidenheid en complexiteit aan projecten en opdrachtgevers. Dankzij een gedreven en enthousiast team met de nodige kennis en ervaring zijn wij de afgelopen jaren van een startende onderneming doorgegroeid naar een gevestigde naam binnen de GWW-sector.

WELD Infra & Milieu, gebouwd voor de toekomst!