Boor- & Zaagwerk

KJELD is gespecialiseerd in diamant boren, zagen en frezen. Goed opgeleid en ervaren personeel komt met professioneel gereedschap bij u langs om diverse bewerkingen te verrichten in beton, metselwerk, natuursteen, asfalt, gips en zand-cementdekvloeren.

Onze andere activiteiten

Wat wij doen en waar wij goed in zijn!

ASBESTSANERING

Het verwijderen van asbest vraagt om de nodige kennis en expertise. KJELD is de specialist in asbestsanering. Wij beschikken over professionele medewerkers & middelen, waarbij de veiligheid van mens en milieu altijd voorop staat.

SLOOPWERK

KJELD is een erkend sloopbedrijf en is gespecialiseerd in de volgende sloopwerkzaamheden: totaalsloop, renovatiesloop, duurzaam slopen, handmatig en machinaal sloopwerk. De hoogste kwaliteit tegen een goede prijs en persoonlijk contact.

GRONDWERK

Bij KJELD kun je terecht voor elk type verharding, van asfalt tot straatwerk. Maar ook voor de realisatie van tijdelijke wegen, zoals rijplaten bij werkzaamheden of op een bouwplaats, ben je bij ons aan het juiste adres.

VERHUUR

Mankracht te kort? Of zijn werkzaamheden op urenbasis gewenst? KJELD Sloop & Asbest heeft de juiste mensen, materieel en materiaal!
Bekijk ons uitgebreide verhuurarsenaal.

KJELD SLOOP & ASBEST, DE SPECIALIST IN ASBESTSANERING, SLOOP- EN GRONDWERK.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag meteen vrijblijvend een offerte op!