GRONDWERK

Van klein tot grootschalig grondwerk bent u bij KJELD aan het juiste adres. Of het nu gaat om de realisatie van een kelder of het aanbrengen van een voorbelasting voor een weguitbreiding, KJELD voert het uit. Bij de uitvoering van de grondwerkzaamheden werken we vanzelfsprekend volgens de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast houden we rekening met de bodemgesteldheid.

Nederland en met name het overgrote deel van de Randstad ligt onder zeeniveau. Er wordt dan ook constant aan alle kanten gestreden tegen het water. Gevolg hiervan is dat bij grondwerken in het grondwater dient te worden gewerkt. Alvorens een dergelijk grondwerk kan worden gestart, dient een gedegen plan te worden opgesteld. En er zijn specialisten op de werkvloer nodig. KJELD adviseert u graag en beschikt over de juiste mensen.

Mocht onverhoopt bodemverontreiniging worden geconstateerd, dan weten we daar ook raad mee. KJELD heeft ruime kennis en ervaring op dit gebied en we kunnen u van het juiste advies voorzien. Ook kunt u bij ons terecht voor partijbemiddeling. Wanneer op een bepaalde locatie grond over of juist gewenst is, bemiddelen we in de afzetting of toelevering van de grond.

Kraan Kjeld