Werken bij

Voorman sloop

Voorman Sloop

Wij zijn per direct op zoek naar een Voorman. In deze afwisselende functie zie je er gedurende de totale uitvoering van het project op toe dat de werkwijzen volgens de wettelijke veiligheids.

deskundig asbest verwijderaar

Deskundig Asbest Verwijderaar

Als Deskundig Asbest Verwijderaar volg je de instructies op van de Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA). Je houdt je hierbij aan de besproken werkzaamheden.

Uitvoerder - Werkvoorbereider sloop

UITVOERDER / WERKVOORBEREIDER

Als uitvoerder/ werkvoorbereider renovatie, sloop en asbest is dat belangrijk. Het is jouw taak om collega’s en onderaannemers aan te sturen. Je bent verantwoordelijk voor het in banen leiden van renovatie-, en sloop- en asbestprojecten. 

Handsloper

Handsloper

Werk je graag in de buitenlucht en beschik je over een goede conditie en twee rechterhanden? Dan is de functie van handsloper wellicht iets voor jou!

Diamant boorder zager

DIAMANT BOORDER ZAGER

Werk je graag in de buitenlucht en beschik je over twee rechterhanden? Dan is de functie van diamant boorder/ zager wellicht iets voor jou!

Kobelco210

Kraanmachinist 24t

We zijn op zoek naar een ervaren kraanmachinist voor onze 24 tons rupskraan. Het werk is zeer afwisselend: diverse sloopwerken..

Commercieel manager

COMMERCIEEL MANAGER / INKOPER / KOSTENBEWAKER

Heb je handelsgeest, ben je scherp op kosten en affiniteit met de bouw, maar ook met grond- en sloopmaterieel? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat voor onze vacature commercieel manager!

Projectleider sloop

PROJECTLEIDER SLOOP

Als projectleider renovatie, sloop en asbest ben je betrokken bij elke fase van een project; van voorbereiding tot oplevering. Jouw belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat alles naar planning verloopt en volgens budget wordt uitgevoerd.