Werken bij

WhatsApp Image 2022-05-19 at 4.24.05 PM

Vrachtwagen Chauffeur Knijperauto

Kan jij goed zelfstandig werken en houd je ervan om mooi werk af te leveren samen met een enthousiaste club van hardwerkende collega’s? Dan zoeken wij jou!

deskundig asbest verwijderaar

Deskundig Asbest Verwijderaar

Als Deskundig Asbest Verwijderaar volg je de instructies op van de Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA). Je houdt je hierbij aan de besproken werkzaamheden.

Uitvoerder - Werkvoorbereider sloop

UITVOERDER / WERKVOORBEREIDER

Als uitvoerder/ werkvoorbereider renovatie, sloop en asbest is dat belangrijk. Het is jouw taak om collega’s en onderaannemers aan te sturen. Je bent verantwoordelijk voor het in banen leiden van renovatie-, en sloop- en asbestprojecten. 

Handsloper

Handsloper

Werk je graag in de buitenlucht en beschik je over een goede conditie en twee rechterhanden? Dan is de functie van handsloper wellicht iets voor jou!

Diamant boorder zager

DIAMANT BOORDER ZAGER

Werk je graag in de buitenlucht en beschik je over twee rechterhanden? Dan is de functie van diamant boorder/ zager wellicht iets voor jou!

Voorman sloop

Voorman Sloop

Wij zijn per direct op zoek naar een Voorman. In deze afwisselende functie zie je er gedurende de totale uitvoering van het project op toe dat de werkwijzen volgens de wettelijke veiligheids.

KJELD Logo (F)-01

Deskundig asbest toezichthouder (DTA)

Voor meer informatie over deze vacature? Neem dan contact met ons op!

KJELD Logo (F)-01

Leerling/Stagiair

Voor meer informatie over deze vacature? Neem dan contact met ons op!