Werken bij

Voorman KJELD

Voorman

Wij zijn per direct op zoek naar een Voorman. In deze afwisselende functie zie je er gedurende de totale uitvoering van het project op toe dat de werkwijzen volgens de wettelijke veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften worden uitgevoerd.

deskundig asbest verwijderaar

Deskundig Asbest Verwijderaar

Als Deskundig Asbest Verwijderaar volg je de instructies op van de Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA). Je houdt je hierbij aan de besproken werkzaamheden en verwijdert asbest op een verantwoorde manier.

KJELD B.V. Tolstraat Asbest

Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA)

In de functie Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA) ben je verantwoordelijk voor het veilig werken van alle voorkomende asbestsaneringswerkzaamheden.

e88032b0-64d1-41a7-b579-fce16a050d08

Allround monteur bedrijfswagen-, grond- en sloopmaterieel

We zoeken een collegiale techneut die graag de handen uit de mouwen steekt. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van diagnoses en het opsporen en herstellen van mechanische storingen aan machines en auto’s.

WhatsApp Image 2020-07-24 at 11.29.35 (6)

Projectleider renovatie, sloop en asbest

Wil je van begin tot eind verantwoordelijk zijn voor een goede en gedegen uitvoering van projecten? Als projectleider ben je betrokken bij elke fase van een project; van voorbereiding tot oplevering. Jouw belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat alles naar planning verloopt en volgens budget wordt uitgevoerd.

WhatsApp Image 2020-07-24 at 11.29.35 (8)

Uitvoerder/werkvoorbereider renovatie, sloop en asbest

Neem jij snel de regie in handen en heb je een helikopterview? Als uitvoerder/werkvoorbereider renovatie, sloop en asbest is dat belangrijk, want het is jouw taak om collega’s en onderaannemers aan te sturen. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van renovatie- en sloopwerken en asbestprojecten.

zager boorder Diamant

Zager/boorder diamant

Ter uitbreiding van ons enthousiaste team zijn wij momenteel op zoek naar een zager/boorder diamant.

weld-kjeld

Stageplaatsen

We zijn bij KJELD Sloop & Asbest altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats? Neem dan zeker contact op!