OVER ONS

KJELD SLOOP & ASBEST,
WIJ WETEN VAN AANPAKKEN

Hard werken, met oog voor mens en milieu. Dat is waar KJELD voor staat!

Slopen en saneren, daar is KJELD expert in. Ons gedreven en enthousiaste team beschikt over ruime ervaring en samen laten wij al 20 jaar onze kennis en kunde terugzien in uiteenlopende projecten. Of het nu gaat om kleine sloopwerkzaamheden of een uitgebreide sanering van asbest, wij gaan graag aan de slag!

De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, waarbinnen snel kan worden geschakeld. Flexibiliteit en een persoonlijke aanpak, daar kunnen onze opdrachtgevers op rekenen.

Jarenlange ervaring en een no-nonsense ondernemersmentaliteit maken KJELD wie wij vandaag de dag zijn. Een specialist in slopen en saneren! Wij gaan geen klus uit de weg, maar gaan samen met onze opdrachtgevers graag de uitdaging aan.

Meedenken en aanpakken, met vakkundige mensen en gedegen eigen materiaal.

KJELD Sloop & Asbest, dé specialist in asbestsanering, sloop- en grondwerk!

Activiteiten Een breed scala aan activiteiten, dat maakt elke dag anders!

Asbestsanering
Sloopwerk
Boor- & Zaagwerk
Grondwerk
Verhuur

Zusteronderneming WELD Infra & Milieu wint FD Gazellen Award 2018

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De felbegeerde FD Gazellen awards zijn uitgereikt aan in totaal 287 bedrijven. Het gaat om bedrijven uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland die ten minste 20% in omzet groeiden over de laatste drie boekjaren. In de categorie middelgrote ondernemingen heeft WELD Infra & Milieu in de lijst van 92 namen een top 10 positie bemachtigt. Een mooie prestatie waar we best trots op zijn!

Sinds onze oprichting in de zomer van 2014 is WELD Infra & Milieu flink gegroeid. Qua mensen, materiaal en materieel, maar ook in de verscheidenheid en complexiteit aan projecten en opdrachtgevers. Dankzij een gedreven en enthousiast team met de nodige kennis en ervaring zijn wij de afgelopen jaren van een startende onderneming doorgegroeid naar een gevestigde naam binnen de GWW-sector. WELD Infra & Milieu, gebouwd voor de toekomst!